DALL-E tekoälyllä tuotettu kuva. Several different colorful flowers in a park with trees, digital art. DALL-E tekoälyllä tuotettu kuva. Several different colorful flowers in a park with trees, digital art.

Save the date 23.5.2023 (HUOMAA, päivä vaihtunut): Keväinen löytöretki tekoälyyn – ilman tekoälyä vai sen kanssa? STKS:n uuden teknologian työryhmän järjestämä webinaari.

Tekoäly Uudet teknologiat

Tekoälytyökaluja puhkeaa tällä hetkellä kukkaan niin nopeasti, ettei tahdo perässä pysyä! Mikä vielä eilen näytti tulevaisuudelta, on tänään jo todellisuutta. Tervetuloa webinaariin tiistaina 23.5.2023 klo 9 – 15 pohtimaan tätä ajankohtaista tekoälyn murrosta.

Tutustumme webinaarissa tekoälyn historiaan, avaamme tekoälyyn liittyviä käsitteitä, esittelemme muutamia ajankohtaisia työkaluja ja pohdimme yhdessä tulevaisuutta. Kannattaa tulla mukaan!

Tapahtuma on suunnattu korkeakoulukirjastoissa ja muissa tieteellisissä kirjastoissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille. Osallistujien ei tarvitse etukäteen tietää mitään tekoälystä, sillä tilaisuuden tarkoitus on avata näihin teknologioihin liittyviä käsitteitä ja esitellä niiden soveltamismahdollisuuksia.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislomake julkaistaan toukokuun alussa.

Aika: Tiistaina 23.5.2023 klo 9 – 15.
Paikka: Verkossa.
Järjestäjä: Suomen tieteellisten kirjastojen seuran uuden teknologian työryhmä.

Tilaisuus on maksullinen. Webinaarin osallistumismaksu on 100 euroa STKS:n ja sen sisarseurojen jäsenille (+ alv 24 %) ja 120 euroa (+ alv 24 %) muille osallistujille.

Julkaistu 28.3.2023