Vierailuluento: An analogy researcher in a digital (2.0) world, torstaina 6.6.2019 klo 16.00 Helsingissä, Kaisa-kirjastossa

Vierailuluento: An analogy researcher in a digital (2.0) world

Aika: torstai 6.6. klo 16.00—17.00

Paikka: Kaisa-kirjasto, Kaisa-sali 7062

Professori Riaan J. Rudmanin vierailuluento järjestetään Kaisa-kirjastossa torstaina 6. kesäkuuta. Hänen esityksessään keskitytään siihen, kuinka tutkijat ja yliopistossa työskentelevät voisivat paremmin hallita verkkoidentiteettiään. Vaikka oman osaamisen markkinointi verkkoympäristössä olisi hoidettu, siihen liittyviä riskejä ei ole välttämättä tiedostettu.

Riaan Rudman on laskentatoimen ja tietojärjestelmätieteen apulaisprofessori sekä sosiaalisen vaikuttavuuden koordinaattori Stellenboschin yliopistossa. Hän tutkimusaiheensa ja julkaisutuotantonsa keskittyy koulutukseen, liiketoiminnan ja henkilöstön johtamiseen sekä yrityskäyttäytymiseen verkkoympäristössä. Näistä aiheista hän puhuu kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa sekä vetää työpajoja julkiselle ja yksityiselle sektorille.

Professori Rudman vierailee Helsingissä Suomen kirjastoseuran kutsumana. Vierailuluennon Kaisa-kirjastossa järjestävät Helsingin yliopiston kirjasto ja Suomen tieteellinen kirjastoseura. Luennon kielenä on englanti

Ilmoittautumiset 3.6.2019 mennessä

https://www.lyyti.fi/reg/Guest_lecture_by_Professor_Riaan_J_Rudman_8680

Guest lecture: An analogy researcher in a digital (2.0) world

Time: Thursday 6 June at 4—5 pm

Place: Kaisa House, meeting room 7062

Professor Riaan J. Rudman will give a guest lecture on 6 June at Kaisa House. The topic of the day is how to manage your online identity and consider the risks.

Professor Riaan J. Rudman will give a guest lecture on Thursday 6 June at Kaisa House at 4 pm. The presentation addresses how researchers and university staff can and must manage their online identity, with the focus on risk. Many researchers and staff know how to market themselves, but few consider the risks.
Riaan Rudman is an Associate Professor in Auditing and Information Systems and also the Coordinator Social Impact at the University of Stellenbosch. He is an established author, having published various articles and performed various speaking engagements locally and internationally, and holds regular workshops in the private and public sector. His areas of interest lie in education, business management, people management and acceptable corporate behaviour in an electronic environment.
The Finnish Library Association coordinates Professor Rudman’s visit in Helsinki, and the Helsinki University Library and the Finnish Research Library Association arrange this guest lecture in the Kaisa House.

Registration by 3 June 2019

https://www.lyyti.fi/reg/Guest_lecture_by_Professor_Riaan_J_Rudman_8680