STKS etsii taloudenhoitajaa

Hakuajalle jatkoa 7.8.2022 asti!

STKS:n taloudenhoitajaksi haetaan henkilöä, joka on kiinnostunut Suomen tieteellisen kirjastoseuran toiminnasta ja jolla on joko työtehtävien tai yhdistystoiminnan kautta kertynyttä kokemusta talousasioiden ja kirjanpidon hoidosta. Nykyinen taloudenhoitaja tekee myös yhdistyksen kirjanpidon pilvipalveluna ostettavassa kirjanpitojärjestelmässä. STKS hakee henkilöä joka hoitaisi sekä taloudenhoitajan että kirjanpitäjän tehtävät, mutta tehtävä voidaan jakaa myös kahden henkilön kesken. Tehtävästä suoriutuminen ei edellytä muodollista pätevyyttä. Tehtävän hoitaminen ei edellytä asumista pääkaupunkiseudulla. Nykyinen taloudenhoitaja perehdyttää tehtäviin. Tehtäväkokonaisuuden vaatima aika on noin 1 työpäivä/viikko. Tehtävä soveltuu esimerkiksi opiskelijoille ja osa-aikaisesti työskenteleville.

Tehtäviin kuuluu yhdistyksen rahaliikenteen hoito (ostolaskut, palkkiomaksatukset ja pankkiasiat), talousarvion laadinta ja seuranta sekä kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitukset (AVL- ja tuloveroilmoitukset). Taloudenhoitaja osallistuu yhdistyksen hallituksen kokouksiin sekä työvaliokunnan tapaamisiin ja valmistelee käsiteltävät talous- ja jäsenasiat. Tehtävästä maksetaan palkkio. Tarjoamme taloudenhoitajalle mielenkiintoisen näköalapaikan tieteellisten kirjastojen ajankohtaisiin asioihin ja kehityssuuntiin. Taloudenhoitajana toimiminen tarjoaa loistavan väylän verkostoitumiseen ja tärkeiden kirjastoalan kontaktien luomiseen.

Yhteydenotot 7.8.2022 mennessä puheenjohtaja Anne Lehto (puheenjohtaja@stks.fi) tai taloudenhoitaja Tarja Hämäläinen (taloudenhoitaja@stks.fi).


STKS (www.stks.fi) on kirjasto- ja tietopalvelun ammattilaisten ja alasta kiinnostuneiden aatteellinen yhdistys, joka järjestää koulutuksia sekä edistää kirjasto- ja tietopalvelualan tutkimusta. STKS tekee tunnetuksi kirjastojen merkitystä luovuuden ja tuottavuuden perustana sekä välttämättömänä osana koulutusta ja tutkimusta. Seura julkaisee Signum-lehteä. Seurassa on yli 400 jäsentä.