Call for presentations: Pecha Kucha -esityksiä STKS:n seminaariin

Haluatko jakaa kokemuksiasi ja tietämystäsi kollegoillesi? Onko sinulla kiinnostava pilotti tai kokeilu?

Haemme nyt Pecha Kucha-esityksia STKS:n seminaariin perjantaina 16.11.2018 Aallon Oppimiskeskuksessa Otaniemessä, Espoossa.Teemamme on tietoammattilainen opiskelijan ja tutkijan kumppanina. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Informaatiolukutaito- ja Tutkijapalveluiden työryhmät. Ohjelma ja ilmoittautuminen tulevat syksyllä.

Etsimme Pecha Kucha -esityksiä seuraavista teemoista:
Miten avoin tiede ja eettisyys näkyvät tiedonhankinnassa ja IL-opetuksessa? Miten tietoammattilainen toimii tutkijan kumppanina avoimessa tieteessä, tutkimusetiikassa, tutkimuksen näkyvyydessä, tutkimuksen arvioinnissa, tutkimusdatassa, big datassa jne.?

Lähetä aihe-ehdotuksesi ja 50 sanan selostus (sähköpostitse osoitteeseen johanna.lahikainen(at)helsinki.fi) viimeistään 24.8.2018, jonka jälkeen seminaarin järjestävät työryhmät valitsevat saapuneista esitysehdotuksista neljä-kuusi esitystä.

Mikä on Pecha Kucha? Pecha Kucha -esityksessä puhujalla on esityksessään 20 power point -diaa, joista jokaisen kesto on 20 sekuntia. Esiintyjän tulee siis ajastaa diat, ja pysyä aikataulussa. Yksi esitys kestää alle seitsemän minuuttia. Lisätietoa Pecha Kuchasta ja vinkkejä esityksen tekemiseen löytyy esimerkiksi oheisesta blogista:
http://blogit.haaga-helia.fi/tyomina/2012/10/31/tekeeko-joku-opettaja-oikeasti-jotain-pecha-kuchia/

Ystävällisin terveisin, ehdotuksia innolla odottaen,

STKS:n Informaatiolukutaito- ja Tutkijapalveluiden työryhmät

Julkaistu 5.6.2018